Trigon
13&9 Design

Bureaus en tafels voor iedere gewenste opstelling

Trigon is een revolutionair tafel- en bureausysteem. De design bureaus zijn er in verschillende vormen: driehoekig, trapeziumvormig, ruitvormig of rechthoekig. Trigon is een modulair systeem, bestaande uit geometrische vormen. Hierdoor kan een oneindig aantal grote of kleine tafel opstellingen gecreëerd worden. Opstellingen voor vergaderzalen en ontmoetingsplekken, maar ook voor meer beschutte werkplekken. Met de Trigon bureau’s benut je in ieder ruimte op kantoor optimaal.


> Bekijk de realisatiefoto's bij Kemkens.

Trigon bureau opties

De Trigon bureaus kunnen worden uitgerust met monitorsteunen, een shelve en shelter om ongestoord achter te werken, een akoestische afscheidingswand, oplaadpuck, computerbeugel, flowerpot en een kabelgoot met klep. Bovendien zijn er bijpassende storage units die tevens geschikt zijn als zitmeubel. De Trigon bureaus kunnen door middel van een inbussleutel traploos in hoogte worden versteld (van 71 tot 85 cm).


Meer informatie op www.trigonworkplacesystem.com.

In 2016 genomineerd voor de FX International Interior Design Awards in de categorie Public, Leisure or Office Furniture.Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D