Multifunctioneel kastsysteem

Het is gemakkelijk kiezen met de presets van Fundamentals. Fundamentals is een multiflexibel en multifunctioneel kaststysteem. Even tijdloos als opvallend. Laat je creativiteit de vrije loop. Met de presets heb je vele voorgestelde keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.

De Fun Elements van Fundamentals zijn functionele inbouwelementen, waarmee je het kastsysteem één of meerdere functionaliteiten geeft. Je hebt keuze uit de volgende onderdelen: paneel met garderobehaken, paneel voor een presentatiescherm, magnetisch whiteboard, kurkboard, gestoffeerd pinboard en paneel met papierrol. Met de Fun Elements creëer je een persoonlijk kastsysteem dat perfect past in je setting en toepassing.


Lees meer   

Ruime keuze presets

Fundamentals Basic: basis kastopstelling. 
Fundamentals Basic Flex: vastgestelde presets met twee invullingen per kastopstelling.
Fundamentals Fun in 3 mogelijkheden: 
Fundamentals Wardrobe: inclusief paneel met garderobehaken.
Fundamentals Brainstorm: inclusief magnetisch whiteboard, kurkboard (naturel), gestoffeerd pinboard (Camira Blazer) of paneel met papierrol. 
Fundamentals Presentation: inclusief paneel voor een presentatiescherm.

Bekijk presets in productbrochure

Geef je ideeën de ruimte

Het is tijd voor een re-set. Ook in de werkomgeving en daarvoor is verbinding nodig. Om kennis en ideeën te delen, elkaar te inspireren en enthousiasmeren. Als vertrekpunt voor de projectontwikkeling delen we graag inspiratiesettings met je. Precies waar de ruimte om vraagt. In deze Re-setting vind je alle inspiratie rondom de Fundamentals. Met alle ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning en werken. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee. 

Lees re-setting

Materialen
Een ruime keuze aan hoogwaardige materialen, ontelbaar veel afwerkingsmogelijkheden. Bij Lande vind je gegarandeerd een creatieve, inspirerende en functionele oplossing van topkwaliteit.
Duurzaamheid
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer en gebruiken daarbij uitsluitend hoogwaardige materialen.
Showroom
Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Schijndel. Laat je inspireren door onze settings ontmoeting, gastvrijheid, dialoog, presentatie, brainstorm, concentratie, productiviteit en spel.