Maatwerkoplossingen
Fris, fleurig en vooral heel flexibel. Dat is Lande. Stoelen, tafels en vooral ook maatwerkoplossingen. Lande denkt met u mee. De vraag naar maatwerkoplossingen voor interieurproblemen groeit iedere dag. Ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken en de steeds verdergaande personalisering van werkelijk alles om u heen hebben daar een grote invloed op.

Meer over Het Nieuwe Werken

Lande is het ideale merk om mee in zee te gaan voor maatwerkoplossingen. Als onderdeel van de Lande Group, met ook topdesignmerk Artifort en boten- en caravaninterieurproducent Zwaardvis onder haar vleugels, kan Lande maximaal gebruik maken van de bestaande synergie tussen deze labels. De Lande Group heeft haar productie volledig in eigen hand, met drie uiterst moderne fabrieken in Schijndel, Lanaken (België) en Bursa (Turkije). Lande maatwerkoplossingen profiteren optimaal van de uitzonderlijke mogelijkheden die deze situatie biedt.

Het volledige traject in eigen beheer

Er zijn verschillende redenen om voor een maatwerkoplossing te kiezen. De beoogde ruimte vraagt om iets bijzonders of u hebt behoefte aan een meubel dat niet in een standaardcollectie te vinden is.

 

 1. Inventarisatie
  Onze maatwerkspecialist gaat graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren, mee te kijken en denken, om zo een ideale oplossing te vinden.
 2. Voorstel
  Op basis van de inventarisatie wordt een voorstel gemaakt met daarbij een concrete offerte of een raming. Waar nodig of wenselijk visualiseren we het project in 2D of 3D, en maken we een kleurvoorstel, zodat u een idee krijgt hoe de ruimte er uit gaat zien.
 3. Inmeten
  Als we het eens zijn over de prijs dan gaan we de ruimte inmeten. Om verrassingen te voorkomen wordt de ruimte nauwkeurig gemeten met specialistische apparatuur.
 4. Ontwerp
  De afdelingen ontwikkeling en werkvoorbereiding werken in nauw overleg het ontwerp tot in detail uit. Dit levert uiteindelijk de industriële input op waarmee de fabriek aan de slag kan.
 5. Productie
  In de productie-units worden de producten vervaardigd. Ultramoderne machines in combinatie met professioneel handwerk zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige en constante output.
 6. Aflevering
  Lande voorziet zelf in het transport en de inhuizing. Onze professionele inhuis- en montageploeg zorgt voor een nette afronding van het project. 

Bekijk de projecten die we reeds gerealiseerd hebben

Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D