Spotlight design festival - Opening vernieuwde showroom Lande


Tijdens de drie design festivaldagen voor woon- en projectpartners, interieurontwerpers en architecten vertellen we je alles over nieuwe Lande ontwerpoplossingen en de 2020 trends. Maak kennis met de Artifort noviteiten die zijn gepresenteerd in Milaan. Laat je inspireren door de design talks. Bezoek het gloednieuwe Artifort Archief. Én als kers op de taart geven we je een voorproefje op IMM 2020 en laten we je als eerste zien welk uniek design Artifort begin 2020 op de markt brengt.

 

In een dag helemaal up-to-date over nieuwe mogelijkheden die jouw ruimtes bieden? Laat je inspireren door Lande, Artifort en het Artifort Archief tijdens het Spotlight Design Festival. In informele sfeer en veel fun. Het programma en aanvangstijden vind je in de time table.

 

Reserveer nu je plek voor jou en je collega's op

maandag 11 november 2019  (klik op de datum om je gratis toegangskaart te bestellen. Wachtwoord: Designinspiratie)

donderdag 14 november 2019 (klik op de datum om je gratis toegangskaart te bestellen. Wachtwoord: Designinspiratie)

vrijdag 15 november 2019 (klik op de datum om je gratis toegangskaart te bestellen. Wachtwoord: Designinspiratie)

 

 

Festival line-up en details

 

Drie dagen lang zijn diverse activiteiten georganiseerd. Scroll naar beneden voor het volledige programma. Of download de timetable voor de specifieke aanvangstijden.

 

De toegang tot het festival is gratis. Inschrijven doe je via bovenstaande link.

 

Locatie: Van Leeuwenhoekweg 22 in Schijndel, The Netherlands

Timetable Spotlight Design Festival

Timetable Spotlight Design Festival

maandag 11 november 2019 // 9.30 - 15.30 uur

donderdag 14 november 2019 // 9.30 - 17.00 uur

vrijdag 15 november 2019 // 9.30 - 16.00 uur

Download de timetable voor de specifieke aanvangstijden.  

Opening new Lande showroom

Ruimtes en hun inrichting hebben een grote invloed op onze productiviteit en verandert door nieuwe inzichten snel. Met open werkplekken naar concentratieplekken, of van eten aan tafel tot eten aan de keukenbar. Dit vraagt om een andere manier van inrichten. Flexibeler en met oog voor duurzaamheid.

Lande ontwikkelt modulaire, architectonische meubels die voldoende ruimte bieden voor wachten, ontmoeten, teamwork of concentratie, maar die niet vastgebouwd zijn. Het geeft je alle vrijheid om een ruimte aan te passen aan veranderende eisen. In een afwerking die jij voor ogen hebt.

 

Ontdek de modulaire ‘ruimte in de ruimte’ oplossingen van Lande in de compleet vernieuwde showroom.

- interactieve rondleiding en 2020 trends

 

Artifort Black Box Surprise Event 

Artifort is al jarenlang voorloper van innovatief design. Als kers op de taart geven we je een voorproefje op IMM 2020 en laten we je als eerste zien welk uniek design Artifort begin 2020 op de markt brengt.

 

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit nieuwe ontwerp. Presentatie door ontwerper René Holten.

The famous Factory Tour

Lande en Artifort staan voor meubilair dat levenslang mee gaat. Het geheim? Hoogwaardige materialen en onze vakmensen. Neem een kijkje in de fabriek en doorloop het volledige proces van inschuimen, lassen, houtbewerken, poedercoaten, stofferen en montage. Sta versteld van de technologische mogelijkheden voor jonge ontwerpers die hun ideeën komen testen in Schijndel. 

 

Tip op 14 november: Hoogtepunt van de rondleiding is een bezoek aan meesterstoffeerder Paul Geijselaers. Hij stoffeerde meer dan 50 jaar bij Artifort. Speciaal voor het Spotlight design festival is hij één dagje terug van pensioen om te laten zien hoe hij de iconische Ribbon stoffeert. Deze designklassieker, ontworpen door Pierre Paulin, is door zijn unieke organische vormgeving de meest complexe fauteuil uit de Artifort collectie om te stofferen.

Meesterstoffeerder Paul Geijselaers en de Artifort Ribbon fauteuil van Pierre Paulin
Ribbon, 1960 | Ontwerper: Pierre Paulin | © Artifort
Artifort 416 series
416 series | Ontwerper: Kho Liang Ie | © Artifort

An icon has returned - the 416 series

Compact, lichtgewicht en bijzonder vanuit elk aanzicht. Met trots brengt Artifort het Mid-Century Modern meesterwerk van Kho Liang Ie in 2019 terug op de markt.

 

Door de originele materialen opnieuw onder de loep te nemen, biedt Artifort nu ook de mogelijkheid om dit sublieme design icoon een eigentijdse touch te geven, zonder zijn unieke elegantie en stijl te verliezen. De iconische serie is geüpdatet naar de ergonomie van vandaag en uitgebreid met een 4-zitsbank en moderne afwerkingsmogelijkheden. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit model en nieuwe toepassingen.

 

 

Dive into the rich Artifort Archive

Open en licht, passend bij de moderne architectuur: inrichten volgens de moderne opvattingen van de sixties, seventies, eighties and nineties. Ontdek de designs, verhalen en afwerkingen van de belangrijkste Artifort iconen.

 

 

 

 

Archieffoto van Artifort's Tulip en Tulip Midi van Pierre Paulin
© Archieffoto Artifort Tulip en Tulip Midi van ontwerper Pierre Paulin.

 

Terug naar Nieuwsoverzicht