Lande op Design District 2019, bestel nu gratis kaarten

Impressie van de stand van Lande op Design District 2019

Vol trots presenteert Lande haar nieuwste meubels op Design District 2019 in Rotterdam op een héél unieke stand. Van 5 tot en met 7 juni ben je van harte uitgenodigd om langs te komen op het hoogste punt van de Van Nelle Fabriek, de Tearoom (stand V80). We verwelkomen je graag daar!


Gratis toegangskaart

Wij mogen onze relaties tijdelijk gratis toegang geven tot Design District 2019, t.w.v € 20. Dus registreer je snel via onderstaande link en ontvang een gratis toegangskaart.

Registreer je hier voor gratis toegang


Flexibele oplossingen

De afhankelijkheid van een vaste werkplek neemt steeds verder af. Nog even werken met de laptop op schoot op de luchthaven? Een meeting in een koffiebar? Met de skyline van Rotterdam op de achtergrond nemen we je dit jaar mee in een wereld van de nieuwe, flexibele werkplek. Ontdek talloze flexibele oplossingen binnen verrassende settings!

Ontdek de modellen die we presenteren op Design District 2019

Heerlijke drankjes

Vergeet daarnaast niet even te ontspannen met een van onze heerlijke drankjes op de stand. Want ook dit jaar zijn we weer hét rustpuntje op Design District.

Ontdek de architectonische highlights van Rotterdam

Samen met Interstuhl tonen we je dit jaar vanuit de Tearoom ook vele architectonische highlights van Rotterdam. Hoe dan? Om dat te ontdekken kun je van 5 t/m 7 juni via de trap of lift een bezoekje brengen aan onze stand (V80).

We hopen je te ontmoeten op onze stand V80 tijdens Design District 2019!


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier nog een keer de stand van 2018.


Schijndel, 1 mei 2019Design District 2019 logo