Spinner in de media

PI

Het mooiste plekje van de Van Nelle Fabriek - de Tearoom op het dak - werd ingenomen door Lande, dat onder meer de Spinner presenteerde.

> Bekijk hier de pagina van PI met de Spinner


vtwonen

Rock around de kruk wordt de nieuwe hit. De Spinner stond in het mei nummer van het magazine vtwonen op de pagina Favorieten. 

> Bekijk hier de pagina van vtwonen met de Spinner


Hollands Glorie

De Spinner stond in het maart nummer van het magazine Hollands Glorie op de pagina Onze keuze - Shopping. 

> Bekijk hier de pagina van Hollands Glorie met de Spinner


Spinner

De Spinner is de nieuwste telg in de Lande familie, ontworpen door ontwerper Nic Roex van Studio Roex. Deze in hoogte verstelbare kruk met industriële look heeft een hoog zitcomfort. Ergonomie vormt hierin een belangrijk uitgangspunt; de kruk moet lekker zitten. De zitting is daarom gemakkelijk aan te passen in hoogte, waardoor het zitcomfort wordt vergroot.

> Lees alle informatie en bekijk de foto’s van de Spinner

> Voor verkoop, zoek een dealer bij u in de buurt

 

Industriële look

 

Door de industriële look kan de Spinner in uiteenlopende interieurs worden geïntegreerd. Zeker omdat het frame in diverse kleuren geleverd kan worden. De kruk kan terugkomen in bijvoorbeeld kantoorruimtes, waar met de Spinner het formele karakter wordt doorbroken. De Spinner is makkelijk om er even bij te pakken, voor een kort overleg achter het bureau. Maar ook in horeca-gelegenheden en scholen is de Spinner handig om te gebruiken.

> Meer informatie over Nic Roex op studioroex.com

 


Spinner in PI magazine


Spinner in het magazine vtwonen


Spinner in het magazine Hollands Glorie

Spinner, in hoogte

Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D