Technology works for you

  Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waar het begint met gadgets voor de earlyadapters vindt de techniek na verloop van tijd de weg naar zeer praktische toepassingen. Twee decenia geleden vonden we mobiele telefonie en internet nog zeer spannend. De generatie die nu de arbeidsmarkt betreedt weet niet beter en grijpt intuïtief naar de snelste manier van communiceren en is de smartphone de controller van hun omgeving. Echter, wanneer de technologie het bedrijfsleven raakt is de materie ineens een stuk ingewikkelder. Verschillende systemen worden door elkaar gebruikt, updates dienen zich continue aan en medewerkers moeten geïnformeerd worden over het gebruik van nieuwe systemen.

  Lande omarmt de meerwaarde van technische hulpmiddelen en zoeken naar functionele toepassingen in bestaande, en nieuwe meubellijnen. Technologie die aansluit bij uw wens of een nieuwe manier van werken in gang zet. Met oog voor toegankelijkheid en vooral praktisch in gebruik en onderhoud. We adviseren, ontwikkelen en ondersteunen in deze materie.

  Dit doet we samen met Tech'n. Een nieuw, zelfstandig label dat zich richt op de technologische innovatie op het gebied van kantoorinrichting. Met een kleine collectie van standaard modules en oplossingen biedt Tech'n concreet oplossingen voor eenvoudige vraagstukken. Voor complexere vraagstukken adviseren en begeleidt Tech'n interieurinrichters en creërt oplossingen op maat.

   

   

  Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D