Metaalbewerking

Onze fabriek in Schijndel faciliteert alle mogelijke bewerkingen voor metaal, of dat nu als buis, profiel, extrusie of plaat binnenkomt. Omdat dit materiaal sterk en duurzaam is wordt het vaak als basis gebruikt, ook bij maatwerkoplossingen.

Buigrobot

De geavanceerde buigrobot wordt ingezet om buizen, massieve staven en vierkante kokers van verschillende diameters tot elke gewenste vorm te buigen. Het te buigen materiaal wordt precies op maat ingekocht, er blijft dus geen afval over.

Na afloop van het buigproces zet een robotarm de gebogen vorm op de lopende band op weg naar de volgende bewerking. Dit alles gebeurt volautomatisch. De computerprogramma’s waarmee deze machine worden aangestuurd worden in eigen huis geprogrammeerd.

Lasrobot

Voor het lassen van series wordt de lasrobot ingezet. Deze computergestuurde robot garandeert een constante kwaliteit. Sommige modellen zijn te fijn of te ingewikkeld voor een robot. Deze frames krijgen de bijzondere aandacht van onze vakmensen. Ook het frame moet voldoen aan de hoge kwaliteitseisen, waar nodig worden daarom de lassen vlakgeslepen.

Bekijk ook:cc

Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D