Integratie van beeldschermen
De toepassing van beeldschermen in een werklandschap is inmiddels breed geaccepteerd. Informatie delen en efficiënt overleg bevorderen. Met de lijn van beeldschermen “verstoppen” we het beeldscherm achter een rookglazen paneel en voorzien we het scherm van de (draadloze) aansluitingen die wenselijk zijn. Het doel: Als het beeldscherm niet gebruikt wordt mag het niet de ruimte bepalen. Het moet als element iets toevoegen aan de ruimte en vooral gebruiksvriendelijk zijn.

Beeldschermen kunnen ons ondersteunen door informatie te delen. Tijdens overleg of vergadering of tijdens een commerciëel gesprek om de materie te verduidelijken. In alle tijden moet het beeldscherm ondersteunend zijn en dienend. Het gebruiksgemak staat voorop.

Draadloos communiceren met uw tablet, telefoon of laptop. Of, als een kabel u meer vertrouwen geeft, via HDMI aan de voorzijde. Ondersteun uw presentatie met geluid of gebruik het scherm als informatiepaneel via een narrowcasting. De apparatuur past in alle gevallen in het 8 centimeter-dikke paneel.

De stijlvolle glazen wand met een professioneel beeldscherm maakt van een gewoon beeldscherm een aantrekkelijk meubelstuk. Deze wanden sluiten perfect aan in het Rondo-programma maar passen ook in een eigen creatie. De glazen wand wordt volledig voorgemonteerd geleverd.

Het paneel wordt geleverd met een professioneel beeldscherm met een hoge helderheid. Geschikt om 16 uur per dag en 7 dagen per week te functioneren. Iets anders dan een TV die gemaakt is om 8 uur per dag aan te staan. Het glas is gehard en gecoat. Speciaal op maat gemaakt en blind bevestigd vanaf de achterzijde.

Meer weten over geïntegreerde beeldschermen in Lande meubelen? Neem contact met ons op! 


Contact           Verkooppunten          Bibliotheek HR/3D