nl-NLen-US

Het Nieuwe Werken met Lande


Er is een groeiende vraag naar een andere manier van werken en leven. Het loslaten van werk als statussymbool en het omarmen van werk als een verrijking van het leven. Een grote rol daarbij spelen:  

  • ontmoetingen
  • kennis delen
  • vrijheid in creativiteit
  • co-creatie 
  • talenten ontwikkelen

Oftewel: leven, werken, ontdekken, genieten. Lande staat voor werkomgevingen die aansluiten bij deze nieuwe manier van werken. Werkomgevingen die creativiteit en productiviteit stimuleren.

Brainstorm ruimte met lande meubilair ingericht voor het nieuwe werken

Balans tussen werk en privé

Lande gelooft in meer balans tussen werk en privéleven. Meubel- en workplace design leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Goed design maakt werken niet alleen leuker, maar ook makkelijker en draagt bij aan de kwaliteit van je werk. Lande gelooft in de motiverende kracht van design. Design is niet elitair, maar is er voor iedereen.

Inspirerend en functioneel design

Wij geven getalenteerde vormgevers en ontwerpers de ruimte. Onze ontwerpers geven zichzelf de opdracht het leven van onze klanten te verrijken met inspirerend en functioneel design. Wij zetten ons vakmanschap, productielocaties en ons stoffeerbedrijf in om hun ontwerpen tot leven te brengen. Om de ontwerpen van onze designers bereikbaar te maken voor alle kantoren, bureaus, vergaderruimtes en andere plekken waar mensen elkaar ontmoeten, werken en samenwerken.

Het nieuwe werken met design meubels van Lande

Personaliseren werkomgeving

Lande maakt designmeubelen en workplaces met een eigenzinnige en functionele vormgeving. Wij kunnen onze collectie snel personaliseren en aanpassen aan de projecteisen van architect en eindgebruiker. Lande ontwerpen zijn duurzaam, hebben een eigen signatuur en blijven lang mooi. Dankzij onze eigen fabrieken en ons eigen stoffeerbedrijf kunnen we onze collectie makkelijk personaliseren en aanpassen aan de projecten van onze klanten. Naast onze vaste collectie is Lande gespecialiseerd in het ontwerpen van inspirerende workplaces. Dit is een maatwerkproces waarbij onze studio medewerkers een creatief team vormen met de architect of interieurarchitect.

Lees meer over de basis van Het Nieuwe Werken