Kantoor inrichting, ChargePoint, Amsterdam

 

Voor de inrichting van het 1e kantoor van ChargePoint in Amsterdam, mocht Lande divers meubilair leveren voor partner L&N kantoor- en projectinrichting. Meest in het oog springend is het maatwerk meubel, de Call Unit, die Lande speciaal voor ChargePoint ontwierp, produceerde en plaatste.

De op maat gemaakt Call unit met MC Sofa System zitbank.
 
 
 
 
De Chargers van ChargePoint

Foto's: L&N

Maatwerk 'Call Units'

Met Lande meubilair richtte partner L&N Kantoor- en Projectinrichting enkele conference rooms, de kantoorvloer en 2 call units in voor de eerste vestiging van ChargePoint in Nederland. In dit kantoor werken onder andere de afdelingen sales en marketing. In de zogenoemde Call Units kunnen de werknemers in alle stilte werken, bellen of overleggen. Speciaal voor ChargePoint ontwierp, produceerde en plaatste Lande deze maatwerk meubels met daarin een MC Sofa bank, klaptafel, stroompunten, achterwanden en magnetico/whiteboard achterwand.

 
 
De inrichting van het kantoor van Chargepoint wordt gedomineerd door de bedrijfskleuren, wit, oranje en grijs.
 

Vergaderruimtes ingericht

Omdat er over de hele wereld gewerkt wordt, zijn de conference rooms heel belangrijk voor wekelijkse conference calls. Voor deze vergaderruimtes leverde Lande de tonvormige Casus vergadertafels met HDMI, stroom en USB aansluiting in het blad.

 
 
 
De tonvormige Casus tafel in de vergaderruimte biedt plaats aan 14 personen.
De Toro's als ontvangst meubel.

Meubilair voor informele overleggen

Voor informele of korte overleggen werd bij ChargePoint gekozen voor de Toro's en Dots zitelementen. Op deze meubels kan het creatief denkproces plaatsvinden. Maar ook handig om er even bij te pakken voor een extra zitplek, of als ontvangstmeubel. De lange witte Level tafel met zitje op het einde, wordt vooral gebruikt om aan te lunchen of voor een informeel overleg.

 
Een overzicht van de kantoor inrichting met diverse Lande meubels.
 
 
 

Contact

+31(0)73 658 00 50

info@lande.eu

Stel direct uw vraag

 

Volg Lande op LinkedIn Bekijk Lande op Instagram Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

 

Meubels in dit project


 
 

Terug naar Referenties