Inrichting kantoor Kemkens in Oss

In oktober 2016 betrok installatiebedrijf Kemkens haar nieuwe energie neutrale kantoorpand in Oss. Hiervoor wordt er onder andere gebruik gemaakt van zonnepanelen, warmte terugwinning en slimme verlichting. Bij zo’n modern kantoor hoort natuurlijk een soortgelijke inrichting. In een unieke samenwerking tussen Derijks kantoorinrichting, Kemkens en Lande werd een ver doordacht plan ontwikkeld. Hierbij trad Lande niet alleen op als meubelfabrikant maar meer nog als interieurarchitect.

Bekijk de foto's op onze Pinterest pagina

Als interieurarchitect opgetreden

Als Lande hebben we meer opgetreden als interieurarchitect dan alleen als meubelfabrikant. In samenwerking met Derijks kantoorinrichting hebben we echt meegekeken naar de routing en indeling van het kantoor. Maar ook in de plafond en materiaal keuze hebben we geadviseerd. Het is een uniek en ver doordacht plan waarbij we met de dealer en klant intensief in gesprek zijn geweest. Trigon bureaus op kantoorKantine inrichten

De kantine is zo ingericht dat het Brabantse gezelligheid uitstraalt. Monteurs moeten zich er ook thuis voelen voor een kop koffie in de ochtend. Bijvoorbeeld zittend op de Spirit met verhoogd onderstel aan de hoge Cheek tafels. Voor een bitterbal en een biertje op vrijdagmiddag kan men dan weer staan aan de Trigon Hot Desk. Daarnaast hebben we met de Buggy Outdoor het natuurlijke van de tuin, waarop de kantine uitkijkt, terug laten komen.

 Turning Talks in de boardroomMaatwerk

Naast de meubels uit de Lande vaste collectie, werden er voor het kantoor van Kemkens ook diverse maatwerk meubelen geplaatst. Zo is de ontvangst balie speciaal voor dit gebouw ontworpen en gemaakt door Lande. Dit geldt ook voor de pantry’s, koffiecorners, keuken en kopieer hoeken. Een fraai staaltje maatwerk.

Bent u ook op zoek naar een totaal oplossing voor uw kantoor inrichting? Een partner die meedenkt of zelfs de ontwerpen maakt? 

> Neem dan vrijblijvend contact met ons op

> Neem een kijkje op de website van Derijks kantoorinrichting
> Bekijk de balie en de opening van het kantoor in een filmje van DTV


 Trigon bureaus


Foto's: Jeroen van der Wielen Trigon bureaus op kantoor

 

> Bekijk alle mogelijke laminaat soorten van de Trigon bureau's

Trigon bureaus

Om tot een kantoor te komen waarbij alle personeelsleden gehuisvest konden worden in het nieuwe pand, bleken de Trigon bureaus ideaal. Met traditionele bureaus was het de vraag of iedereen van een goede werkplek voorzien kon worden. Dankzij de vele tafelopstellingen die met Trigon gemaakt kunnen worden, was dit geen probleem meer en bleef er ruimte over voor een goede routing door het pand.
Daarnaast is driekwart van het gebouw van glas en wilde we ervoor zorgen dat de werknemers geen last zouden hebben van de zon. Dat is zo ook goed gelukt. En omdat we de Trigon tafels bij Kemkens hebben uitgevoerd met een houtprint, passen de bureaus goed bij de groene uitstraling die het bedrijf heeft.

> Lees meer over de Trigon tafels


 Boardroom

Voor de boardroom wilde de opdrachtgever iets anders dan een grote traditionele boardroomtafel die slechts enkele malen per jaar gebruikt zou worden. Met de Casus tafelopstelling en een Turning Talks is de ruimte nu veel functioneler en dynamischer geworden en zal die veel meer gebruikt worden. Voor allerlei overleggen.

> Meer informatie over de Casus tafelopstelling

 De Casus tafel in de boardroom

Contact           Salespoints          Bibliotheek HR/3D