nl-NLen-US

Veelgestelde vragen


Een overzicht van de veelgestelde vragen.


Lande is telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17 uur.

Wij zijn gesloten tussen 24 december en 3 januari. Houd er rekening mee dat dit de levertijd verlengt.

De levertijd varieert per meubel en is op dit moment ongeveer 8 weken. De exacte levertijd ziet u in de orderbevestiging die u krijgt na uw bestelling.


Ja natuurlijk! Via onze dealers kunt u al onze producten bestellen. Bekijk onze verkooppunten voor een dealer bij u in de buurt of neem contact met ons op, dan zoeken wij de dealer bij u in de buurt.


De gehele Lande collectie kunt u bezichtigen in onze showroom in Schijndel. Maak hiervoor wel vooraf een afspraak via het contactformulier. Het is ook mogelijk dat u als dealer een meubel uit het zichtpakket leent. Neem hiervoor ook contact met ons op. Uiteraard staat de Lande collectie ook bij verschillende dealers in Nederland en België. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u vertellen welke dealer bij u in de buurt het gewenste meubel in de showroom heeft staan.


De gehele Lande collectie kunt u bezichtigen in onze showroom in Schijndel. Maak hiervoor wel vooraf een afspraak via het contactformulier.


Stoffering


Niet iedere stof is geschikt voor elk model, bijvoorbeeld omdat de stof niet over voldoende rek beschikt om de vormen van het meubel te kunnen volgen. Op de collectiepagina's kunt u zien welke standaard stof per model geschikt is. Mocht de door u gewenste stof niet in de standaard collectie zitten, neem dan contact met ons op of de gewenste stof mogelijk is op het gewenste meubel.


Als er twee stofsoorten uit verschillende prijscategorieën worden gekozen, dan wordt de prijs bepaald door de duurste stofsoort. Bij sommige meubels wordt een meerprijs gerekend. Dit staat in de prijslijst aangegeven.


Service


Is er iets wat u wilt laten aanpassen of repareren aan uw Lande meubel? Of heeft u ondanks onze zorgvuldigheid een probleem ervaren met één van onze meubels? Neem dan contact op met onze service afdeling via het serviceformulier. Dealer? Ga voor service naar de Dealers only pagina.


We hebben veel onderdelen zoals vloerdoppen op voorraad. Neem contact op met onze service afdeling via het serviceformulier en we laten u zo snel mogelijk weten of het gewenste onderdeel voorradig is.


Neem dan contact met ons op via het contactformulier.Terug naar Services