nl-NLen-US

1st Class 1-zits


Akoestische overlegplek, concentratie werkplek.

De 1st Class 1-zits kan ingezet worden als concentratie werkplek, wachtbank, divider, loungebank, of met twee tegenover elkaar als akoestische overlegplek. Deze luxe divider-loungebank zit uitstekend, heeft gecapitonneerde wanden en is in verschillende kleuren en combinaties te krijgen. Door het ranke onderstel en de strakke stoffering blijft de 1st Class elegant en luchtig.

 

Afgeschermd overleggen

De 1st Class biedt mogelijkheden om een eigen omgeving te creëren. Als loungeplek, divider, individuele wachtbank of gekoppeld in een rij, open en gericht op de omgeving. Wil je overleggen, of gewoon even kletsen dan maak je snel een eigen kamer door twee elementen tegenover elkaar te zetten. Het bijpassende plafond met verlichting accentueert de ruimte en verbetert de akoestiek.

 

1st Class U-opstelling

Daarnaast is er voor de akoestische 1st Class bank een tussenwand (met of zonder tafel) toegevoegd. Met de 1st Class tussenwand kun je gemakkelijk twee 1st Class banken koppelen tot een U-opstelling.

Bekijk de realisaties met de 1st Class 1-zits bij het Havenhuis.

Download de HR en 3D bestanden van de 1st Class

 

Designer: Michiel van der Kleij

Ontwerp: 2012

1st Class 1-zits

Foto's

Specificaties


1st Class heeft een rank, metalen onderstel van vierkante koker. Deze kan uitgevoerd worden in een standaard poedercoatkleur. Of in chroom. Met vier stelvoetjes staat 1st Class altijd stabiel en recht.

Stoffering

Een gestoffeerde ombouw en een gestoffeerd interieur met een duurzame en comfortabele zit. 1st Class kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Echter om de stoffering van het interieur strak te houden wordt een stof met rek aanbevolen. Minimale stofbreedte is 140cm. Stoffering in leer is mogelijk al zullen er dan extra stiknaden noodzakelijk zijn.

Gedemonteerd geleverd

1st Class wordt gedemonteerd geleverd. Indien dit bij de order wordt aangegeven, kan deze ook gemonteerd geleverd worden.

Tussenwand

Voor de akoestische 1st Class bank is een tussenwand (met of zonder tafel) beschikbaar. Met de 1st Class tussenwand kun je gemakkelijk twee 1st Class banken koppelen tot een U-opstelling.

 

Vragen? Stel direct uw vraag!

 


1st Class 1-zits
1st Class 1-zits


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen