nl-NLen-US

Rondo Suono


Voor staand werken en overleggen

De Rondo Suono is een akoestische hoge concentratie unit waar in alle rust staand kan worden gewerkt of (telefonisch) overlegd. In een open kantoor kun je met de Rondo Suono zonder rumoer staand overleggen of bellen. Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord telefonisch overleggen of rustig bellen mogelijk is. De Rondo Suono biedt zo’n plek.


Open kantoor inrichten

Met de Rondo Suono kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Deze concentratie unit kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.

Rondo Suono

Foto's

Specificaties


Suono 1 en 2

De Rondo Suono is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Suono 1 met een breedte van 102 cm (voor maximaal 1 persoon) en Suono 2 met een breedte van 192 cm (voor maximaal 2 personen). Hoogte 220 cm.

Tafel

Standaard voorzien van een hoekschap van 30x43cm (Suono 1) of een statafel 46x74 cm (Suono 2). Zuil van de statafel in een standaard structuur poedercoatkleur. Diameter voetplaat ø40cm.
Uitvoering bladen: standaard laminaat A toplaag (laminaat B tegen meerprijs) of 25mm massief eiken in standaard Lande olieafwerking.

Als optie een elektrificatiebalk in massief eiken met 1-spot elektrificatie (Suono 1) of 3-spot elektrificatie (Suono 2).

Stoffering

Rondo Suono kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren we een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor rug ten opzichte van de wand op aanvraag.

Plint

Rondo is voorzien van een stalen plint welke in P57 (gray Ral 7021 structuur) of P53 (tele grey Ral 7047 structure) gepoedercoat wordt.

Balken

Uitvoeringen met een hoogte van 220cm (H4) zijn bovenin voorzien van massief houten balken in een standaard olieafwerking. Deze worden kruislings geplaatst.


Rondo Suono specificaties
Rondo Suono specificaties


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen