nl-NLen-US

Buggy


Elegant met speels accent.

De Buggy tafel is een subtiele rechthoekige tafel met dun blad die geschikt is als kantinetafel of bureautafel. Deze tafel staat stabiel en sterk dankzij de markante poot. Hierdoor komt de elegante Buggy tafel het beste tot zijn recht in een kantine, scrumruimte, bedrijfsrestaurant, kantoor, school of bibliotheek. Maar de tafel is ook bruikbaar als agile werkplek in een kantoor met flexibele werkplekken.


Hoge en lage tafel

Met de Buggy tafel kun je alle kanten op. Er is een lage rechthoekige tafel van 40 cm in verschillende lengtes en een hoge rechthoekige tafel van 74,5 cm in verschillende lengtes en breedtes. De lage tafel is ook prima op zijn plek in een ontvangstruimte. De hoge tafel kan uitgevoerd worden in diverse kleuren, met wielen, kabeldoorvoer en kabelklemmen als de Buggy bijvoorbeeld als bureautafel gebruikt wordt.

Bekijk de realisaties met de Buggy bij het Valuas College

Buggy

Foto's

Specificaties


De toplaag van het blad kan in laminaat of fineer. Randafwerking: onderzijde bol gefreesd, standaard transparant gelakt. In geval van essenfineer zwart en wengéfineer: beits in zelfde kleur als blad.

De toplaag kan ook in wit laminaat. Randafwerking: wit gelakt, onderzijde bol gefreesd

Kern kan ook van 40mm garapa latten (uitsluitend 200x80).

Onderstel

Staander: staal. Afwerking: In alle Lande poedercoatkleuren. Stelvoeten: standaard. Optie: 2 wielen aan de lange zijde. Koppelverbinding: permanent: enkele koppelpoot in plaats van 2 poten. Hoogte: 40cm / 74,5cm inclusief blad.


Buggy
Buggy

Stoffen en materialen
Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen