nl-NLen-US

Buggy Fold


Lichtgewicht rechthoekige klaptafel

De Buggy Fold is een flexibele, stabiele opklaptafel die met 15 kilo opvallend licht en functioneel. Een lichte tafel met slank en speels design, in een handomdraai neergezet en uitgeklapt. Deze rechthoekige opklaptafel is de ideale tafel voor flexibele inrichtingen zoals een cursusruimte, de aula of een tijdelijke vergaderruimte. Het ontwerp is luchtig en fris waardoor de ruimte ‘open’ blijft. Leverbaar is diverse kleuren.


Lichtgewicht tafel

De Buggy Fold heeft de kenmerkende beugels en een elegant dun blad zoals ook de Buggy tafel dat heeft. Deze opklaptafel is gemakkelijk te verplaatsen. En met de tafelwagen gaat het verzetten of opruimen nog sneller.

Bekijk de realisaties met de Buggy bij het Valuas College

Buggy Fold

Foto's

Specificaties


Lichtgewicht tafel. De toplaag van het blad kan in laminaat of fineer. Randafwerking: onderzijde bol gefreesd, standaard transparant gelakt. In geval van essenfineer zwart en wengéfineer: beits in zelfde kleur als blad.

Onderstel

Staander van aluminium. Afwerking: in alle standaard poedercoatkleuren. Stelvoeten: standaard. Klapmechaniek: staal. Hoogte: 74,5 cm inclusief blad.


Buggy Fold
Buggy Fold

Stoffen en materialen
Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen