nl-NLen-US

Trigon


Bureaus en tafels voor iedere gewenste opstelling

Trigon is een revolutionair tafel- en bureausysteem. De design bureaus zijn er in verschillende vormen: driehoekig, trapeziumvormig, ruitvormig of rechthoekig. Trigon is een modulair systeem, bestaande uit geometrische vormen. Hierdoor kan een oneindig aantal grote of kleine tafel opstellingen gecreëerd worden, bijvoorbeeld een zeshoekige tafel opstelling. Opstellingen voor vergaderzalen en ontmoetingsplekken, maar ook voor meer beschutte werkplekken. Met de Trigon bureau’s benut je in ieder ruimte op kantoor optimaal.

Trigon bureau opties

De Trigon bureaus kunnen worden uitgerust met monitorsteunen, een shelve en shelter om ongestoord achter te werken, een akoestische afscheidingswand, oplaadpuck, computerbeugel, flowerpot en een kabelgoot met klep. Bovendien zijn er bijpassende storage units die tevens geschikt zijn als zitmeubel. De Trigon bureaus kunnen door middel van een inbussleutel traploos in hoogte worden versteld (van 71 tot 85 cm). Bovendien is Trigon in ruim 150 kleurencombinaties van blad en onderstel te bestellen.


Meer informatie op www.trigonworkplacesystem.com

Trigon

Foto's

Specificaties


Het systeem bestaat uit twee verschillende dieptematen: desk van 104 cm en slim desk van 70 cm.

Blad: Rechthoeken en trapeziums voorzien van kabeldoorvoer met borstelafdichting. Op aanvraag beschikbaar met ‘Nano tech’ matte toplaag. Vingerafdrukken proof.

De bladdragers en poten zijn vervaardigd uit aluminium. Poten zijn voorzien van kunststof vloerdop. Tevens zijn inhangbladen (connecting table tops) beschikbaar. Deze worden altijd gekoppeld aan de vaste tafels. Hierdoor wordt meer beenruimte gecreëerd. De kabelgoot is vervaardigd uit plaatstaal.

Opties

Opties: shelf en shelter, acoustic walls, storage en book storage, oplaadpuck voor inbouw, koppelverbinding, vrijstaande monitorsteun, computerbeugel, flower pot.


Bekijk alle opstellingen op www.trigonworkplacesystem.com


Trigon
Trigon
Trigon
Trigon

Stoffen en materialen


Materialen: Maak een keuze


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen