nl-NLen-US

Dock


Perfecte tafel voor hoge ruimtes

Dock is een stijlvolle lange houten tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Door combinatie van het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer.

 

Leestafel of aanlandtafel

 

Dock is ideaal als leestafel of aanlandtafel in een kantoor of bibliotheek. Bijvoorbeeld in een pand waar geen lampen aan het plafond bevestigd mogen worden. Of hoge industriële ruimtes waar de verlichting niet voldoende is.

De eerste stijlvolle zwarte Dock tafels schitteren al in de kantoren van het Havenhuis in Antwerpen. “Zoals de naam al doet vermoeden is de tafel geïnspireerd op een aanlegsteiger”, legt ontwerper Kurt van Overbeke uit. “Dock is ontworpen voor het Havenhuis te Antwerpen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het aanmeren van boten van over de hele wereld. Het aanmeren is ook de functie die Dock heeft binnen het kantoor. Een plek waar mensen naartoe komen. Het eerste overleg plegen.”

 

Lampen boven de tafel

 

Door het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer aan de Dock. Van Overbeke: "Daarnaast refereren de kabels van de verlichting aan de touwen op een dok waarmee boten worden vastgemaakt." Als lampen stellen we Flos Aim small of de Brokis Shadows hanglampen voor.

Download het persbericht over de Dock countertafel op de perskit pagina

 

Download de HR en 3D bestanden van de Dock

Dock tafel

Foto's

Specificaties


Tafelblad in fineer, laminaat A of B. Voor het onderstel en frame kan gekozen worden uit de standaard structuur poedercoat kleuren uit de Lande collectie.

Tafelhoogte: 0.75 m of 0.9 m

Lengte: 4 m of 3.2 m

Breedte: 1.2 m of 1 m 

 

Lampen

Dock wordt geleverd zonder lampen. Als lampen boven de tafel raden wij de Workshop lamp van Made by Hand, de Brokis shadows of de Flos Aim small (inclusief extra kabel) aan. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Stel direct uw vraag


Dock specificaties
Dock specificaties

Stoffen en materialen
Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen