nl-NLen-US

Maatwerk meubels


Maatwerk meubilair van Lande voor uw project inrichtingen. Onze studio medewerkers en interieurbouwers ontwerpen en produceren maatwerk meubels voor ieder interieurontwerp. Voor het volledige traject, van inventarisatie tot aflevering, bent u bij Lande aan het juiste adres.


Ook meubels met technische toepassingen zoals bijvoorbeeld oplaadpunten en geïntegreerde schermen worden door onze eigen vakmensen naar wens geproduceerd.

Neem contact op voor meer informatie.


Stel direct uw vraag


Maatwerk kast bij het Valuascollege

Maatwerk kast

Maatwerk kasten zoals een maatwerk boekenkast, garderobe kast, vitrinekast of bijvoorbeeld een kastenwand gemaakt door onze interieurbouwers. Maar ook voor een omkasting voor kantoren, scholen of in een kantine bent u bij Lande aan het juiste adres.

Lees meer over onze maatwerk kasten

Maatwerkoplossing zoals deze maatwerk lockers

Maatwerk lockers

Maatwerk lockers op maat gemaakt zoals lockers met elektronisch slot of cijferslot, lockerwanden, lockerkasten, lockers voor school of kantoor. Onze specialisten hebben veel ervaring met lockers bijvoorbeeld in het Havenhuis in Antwerpen.


Bekijk de diverse projecten met maatwerk lockers

Oplaadpunt in de 1st Class bank

Technologie

Lande is expert op het gebied van technologische innovatie qua maatwerk kantoorinrichting. Ingebouwde oplaadpunten zoals de PowerPuk, Qi Laders, ingebouwde beeldschermen, inbouw projectoren.Lees meer over de technische mogelijkheden

Maatwerk tafel in het Havenhuis in Antwerpen

Maatwerk tafel

Maatwerk tafels met een ingebouwde tv, tafels met een ingebouwd oplaadpunt voor mobiele telefoons of een tafel met plantenbak. De interieurbouwers bij Lande hebben alles in huis om uw tafel op maat en naar wens te maken. Ook bijvoorbeeld op maat gemaakte vergadertafels of boardroom tafels.

Bekijk de maatwerk tafels bij het Havenhuis

Maatwerk banken zoals deze bank in het Havenhuis in Antwerpen.

Maatwerk bank

Lande maakt maatwerk banken zoals de maatwerkbanken in het Havenhuis in Antwerpen, geïnspireerd op een sloep. Wij ontwerpen en fabriceren onze maatwerk producten zoals maatwerkbanken in eigen huis. Uw wensen vertalen wij door naar de meest comfortabele maatwerk banken.

Bekijk de maatwerk banken bij het Havenhuis

Maatwerk tribune voor op school.

Maatwerk tribune

Maatwerk tribune bijvoorbeeld op scholen of kantoren. Voor presentaties, lessen of bijeenkomsten. De interieurbouwers bij Lande hebben alles in huis om een maatwerk tribune volledig naar wens te maken.
Bekijk de maatwerktribune bij het Commanderij College

Lande maakt ook maatwerk keukens.

Maatwerk keuken

Maatwerk keukens compleet met inbouw apparatuur voor uw kantoor, kantine of bedrijfsrestaurant. De interieurbouwers bij Lande hebben alles in huis om een maatwerk keuken volledig naar wens te maken.Bekijk onze realisaties

Maatwerk pantry voor op kantoor.

Maatwerk pantry

Maatwerk pantry compleet met professionele apparatuur voor uw kantoor, kantine of bedrijfsrestaurant. Lande ontwerpt, produceert en plaatst maatwerk pantry's. Uw pantry wordt volledig naar uw wens ontworpen en geproduceerd.


Bekijk de maatwerk pantry bij Angro

Maatwerk balie door Lande

Maatwerk balie

Maatwerk balie in diverse afmetingen. Lande ontwerpt, produceert en plaatst maatwerk balies. Een representatieve balie voor de receptie, een ontvangstbalies of een balie voor een gemeentehuis. Lande heeft veel ervaring met maatwerk balies.


Bekijk enkele maatwerk projecten

Maatwerk concentratie unit door Lande

Maatwerk concentratie unit

Maatwerk concentratie units voor geconcentreerd werken op kantoor of op school. Lande ontwerpt, produceert en plaatst de maatwerk concentratie unit. Lande heeft veel ervaring met maatwerk maar ook standaard concentratie unit op diverse scholen.


Bekijk de concentratie units bij diverse projecten

Maatwerk garderobe

Maatwerk garderobe of garderobe kast

Ook een maatwerk garderobe of garderobe kast behoort tot de mogelijkheden bij Lande. Compleet op maat gemaakte garderobe, ontworpen door onze studio, tot garderobe kasten op maat.
Bekijk onze realisaties, ook met maatwerk garderobe

Maatwerk akoestische wand door Lande

Maatwerk akoestische wand

Maatwerk akoestische wanden of akoestische panelen voor geconcentreerd werken op kantoor of op school. Lande ontwerpt, produceert en plaatst de maatwerk akoestische wanden of panelen. Bijvoorbeeld voor een kopieerhoek of overleg werkplek.


Bekijk onze realisatiesHET MAATWERK PROCES
Inventarisatie

1. Inventarisatie

Onze maatwerkspecialist gaat graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren, mee te kijken en denken, om zo een ideale oplossing te vinden.

Voorstel

2. Voorstel

Op basis van de inventarisatie wordt een voorstel gemaakt met daarbij een concrete offerte of een raming. Waar nodig of wenselijk visualiseren we het project in 2D of 3D, en maken we voor u een kleurvoorstel, zodat u een perfect beeld krijgt hoe de ruimte er uit gaat zien.

Inmeten

3. Inmeten

Als we het eens zijn over de prijs, gaan we de ruimte inmeten. Om verrassingen te voorkomen wordt de ruimte nauwkeurig gemeten met specialistische apparatuur.Ontwerp

4. Ontwerp

De afdelingen ontwikkeling en werkvoorbereiding werken in nauw overleg het ontwerp tot in detail uit. Dit levert uiteindelijk de industriële input op waarmee de fabriek aan de slag kan.

Productie

5. Productie

In onze productie-units worden de producten vervaardigd. Ultramoderne machines in combinatie met professioneel handwerk zorgen voor kwalitatief hoogwaardige meubels.

Aflevering

6. Aflevering

Voor het transport en de inhuizing hoeft u zelf niets te regelen. Onze professionele inhuis- en montageploeg zorgt voor een nette afronding van het project.


Lande kan profiteren van de kennis opgedaan bij de andere merken die vallen onder de Lande Group.

Kennis bij andere merken

Als onderdeel van de Lande Group profiteert u bij onze maatwerk meubels van de opgedane kennis bij de andere merken die onder Lande Group vallen. Onder Lande Group vallen ook topdesignmerk Artifort, Pörtner Seats en boten- en caravaninterieurproducent Zwaardvis. Door de samenwerking tussen de merken en de bestaande synergie binnen Lande Group kunnen we veel maatwerk wensen realiseren.

Lees meer over de Lande Group op www.lande.group

Contact

+31(0)73 658 00 50

info@lande.eu

Stel direct uw vraag


Lande NL B.V.

Van Leeuwenhoekweg 20, 

5482 TK Schijndel

Overige contactgegevens


Volg Lande op LinkedIn Bekijk Lande op Instagram Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal