Terugblik Lande op Design District 2019

Terugblik Lande op Design District 2019

Op Design District 2019 presenteerde Lande haar nieuwste meubels in de Tearoom (stand V80):

Daarnaast werden op het hoogste puntje van de Van Nelle Fabriek de modulaire wachtbank Flatlands, de Pico stoel, het modulaire kast en roomdivider systeem Petram en de akoestische wachtbank Rondo Divano gepresenteerd.

De gepresenteerde modellen


Zok keuken


Het modulaire keuken systeem Zok was uitgevoerd in Honey yellow Ral 1005. De keuken van 1,95 m lang had een multiplex blad, tevens in geel en was voorzien van een gootsteen en kraan en een smalle ladekast.


Daarnaast stond de hoge module van 1 meter breed met een koelkast op hoogte. Het keukenframe was voorzien van 2 stopcontacten.

Modulaire keuken Zok ingericht als espresso bar
De Dock counter tafel met Spinner High barkrukken

Dock counter tafel


Deze counter tafel (320 x 100 cm) van 90 cm hoog was voorzien van een wit infiniti blad. Het frame was gepoedercoat in de Honey yellow kleur. De Dock was uitgevoerd met aan iedere zijde een stopcontact en een netbox met 2x USB. Aan de Dock hingen 3 witte Workshop lampen van Made by Hand.

Spinner High barkrukken


De met laser gesneden frames van de Spinner High barkrukken waren utigevoerd in de poedercoat kleur P23 / White Ral 9016. De zitting werd gebeitst in B20 natural.

Flatlands wachtbank


De modulaire wachtbank Flatlands werd op Design District getoond in een O-opstelling. Het frame werd gebeitst in de B11 black. De 10 zittingen waren uitgevoerd in de Artifort Ox 51110 Camel kleur.

Vanaf dit moment zijn alle Artifort stoffen en leersoort ook beschikbaar voor de Lande collectie.

Foto's Ilco Kemmere

De Flatlands modulaire sofa in O-opstelling in Artifort Ox
De roomdivider Petram en Rondo Divano akoestische bank

De Petram roomdivider

De zwarte roomdivider Petram was uitgevoerd in zwart gekleurd MDF. De zittingen waren gestoffeerd in Artifort Lana 572. De afmetingen 2800 x 1035 x 400 (Lengte x Breedte x Diepte). Vanaf dit moment zijn alle Artifort stoffen en leersoort ook beschikbaar voor de Lande collectie.

Akoestische bank Rondo Divano

De 2-persoons akoestische Rondo Divano bank was uitgevoerd in de VIP stof van stofleverancier Christian Fischbacher. De zitting in kleur VIP 14470-101 en de wanden in VIP 14470-134 De hoogte van dit akoestisch meubel was 144 cm.

Pico stoelen

De Pico stoelen met of zonder armleuningen hadden een starbase onderstel (zwart gepoedercoat P57), niet draaibaar. De rug was gestoffeerd in Steelcut 2 – 760, de zitting in Main Line Flax MLF22 Westminster. Zij stonden aan een vierkante Club tafel met een Classic Oak Sanremo HPL toplaag.

> Download hier alle persberichten en HR beelden

> Download 3D bestanden van onze meubels in de 3D bibliotheek

De Pico stoelen
Zicht op Architectuur. Uitzicht op nieuwbouwplannen in Rotterdam.
Om van het uitzicht te genieten deelden we Lande en Interstuhl verrekijkers uit
Macarons, koffie en fruitwater
Ook op de begane grond deelden we macarons uit

Schijndel, 20 juni 2019


Terug naar Nieuwsoverzicht

follow us

Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

contact

Contact Contact