nl-NLen-US

Lande presenteert nieuwe meubels op Design District 2018

Lande op Design District 2018

Met trots onthult Lande haar nieuwste meubels van 6 t/m 8 juni op Design District 2018. Eén van de nieuwe meubels is de L-IOT bijzettafel van ontwerpster Christine Rathmann. Opvallend aan het ontwerp van de L-IOT is het spel van ronde vormen van de voet en het tafelblad.

Daarnaast zal in Rotterdam op onze stand V80, de Tearoom, de Dock tafel van ontwerper Kurt van Overbeke te zien zijn. Veel willen wij natuurlijk nog niet verklappen, maar het blijft niet alleen bij deze ontwerpen. Ook oude bekenden hebben een metamorfose ondergaan en brengen wij in vernieuwde versie, waaronder de Rondo serie en Talks.


Nieuwste meubels

Van 6 tot en met 8 juni bevindt de Lande stand zich in de Tearoom op het dak van de Van Nelle Fabriek. Daar nemen we je mee in een wereld van verwondering en ontdekking met een Alice in Wonderland Tea Party. Met de skyline van Rotterdam op de achtergrond, presenteert Lande haar nieuwste modellen:

  • L-IOT bijzettafels, van de Duitse ontwerpster Christine Rathmann,
  • Talks, een modulaire bank met 5 uitvoeringen om oneindig mee te kunnen schakelen,
  • Dock tafel, van Belgisch ontwerper Kurt van Overbeke,
  • Extru Table, van staand tot zittend werken of overleggen in één ontwerp,
  • De vernieuwde Rondo Uno, die nu ook als duo werkplek kan worden geschakeld.

Ook dit jaar werken we op Design District weer samen met Interstuhl. Meer informatie over onze nieuwste meubels geven we vanaf woensdag 6 juni vrij op onze website op www.lande.eu/dd2018.


Gratis toegang

Ontdek jij wat er zich achter het sleutelgat bevindt? Met lift of trap kun je onze stand in de Tearoom op het dak van de Van Nelle Fabriek bereiken. Zorg dat jij erbij bent! Wij mogen onze relaties namelijk tijdelijk gratis toegang geven tot Design District 2018, t.w.v € 20. Dus registreer je meteen even via onderstaande link en ontvang een gratis voucher.


Registreer je hier voor gratis toegang


Bekijk de Lande stand op Design District 2017


Schijndel, 23 mei 2018

Laminaat kleuren L44 tot en met L51