Nieuwe stoffen toegevoegd aan vaste stoffencollectie

Nieuwe stoffen toegevoegd aan vaste stoffencollectie

Schijndel, juni 2019 – Mooi nieuws! Er zijn nieuwe stoffen toegevoegd aan de vaste stoffencollectie van Lande: Artifort Selecte, Artifort Lana en Artifort Ox. Deze 3 stoffen waren voorheen exclusief beschikbaar voor meubels uit de Artifort collectie maar zijn dus nu ook voor Lande meubilair beschikbaar.


Ox

Artifort Ox is een gepigmenteerd, hoogstaand rundleder met een fijne korrel. Het leer voelt soepel en aangenaam aan. De collectie bestaat uit 12 kleuren en valt in prijsklasse F.

Selecte

Artifort Selecte is een speciaal voor Artifort ontwikkelde stof waarbij twee complementair gekleurde draden gebruikt worden. Hierdoor krijgen deze stoffen een extra rijke gloed. De 13 kleuren zijn verdeeld over vier kleursoorten in de nieuwste trends op kleurgebied. De Artifort Selecte kwaliteitsstoffen zijn gemaakt van 90% Wol en 10% Helanca en vallen in prijsklasse D.

Lana

Artifort Lana is een wolmix in verschillende gemêleerde kleuren, van neutraal tot opvallend. Artifort Lana voelt heerlijk zacht aan en is zorgvuldig geselecteerd in zestien trendy kleuren. Deze hoogwaardige stof bestaat uit 70% wol en 30% polyamide en is verkrijgbaar in prijsklasse C.

U vindt de stoffen in de stoffenkiezer op de Lande collectiepagina’s van het betreffende model.

Direct naar de Lande collectie


Schijndel, 27 juni 2019follow us

Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

contact

Contact Contact