Lande introduceert twee nieuwe designs van twee top designers @Orgatec2018

Lande op Orgatec 2018

Ben jij op Orgatec 2018 in Keulen? Kom dan dinsdag 23 en vrijdag 26 oktober 2018 naar de Lande stand B010 voor een unieke Meet & Greet met onze designers Daphna Laurens, Kurt Van Overbeke en Michiel van der Kley.

> Meer informatie over de Meet & Greet


Tijdens Orgatec presenteert Lande onder andere twee nieuwe designs van top designers. De één uit Frankrijk, al vele jaren geroemd om zijn tijdloze en elegante ontwerpen voor diverse top design merken waaronder Artifort. De andere, een jong talentvol design duo uit Nederland. We kunnen niet wachten om tijdens Orgatec 2018 de nieuwe modellen van ontwerpers Patrick Norguet en Daphna Laurens aan je voor te stellen.


Patrick Norguet en Daphna Laurens

Norguet heeft in samenwerking met Lande een nieuwe comfortabele stoel met opvallende design features ontworpen. Het ontwerp van Daphna Laurens is een modulaire banksysteem dat past in elke ruimte. Gastvrij en uitnodigend!

> Meer informatie over Patrick Norguet
> Meer informatie over Daphna Laurens


Nieuwe Lande collectieboek

Met trots presenteren we van 23 t/m 27 oktober op Orgatec 2018 ook het nieuwe Lande collectieboek. Bezoek onze stand B010 in Hall 10.1 en ontvang een exemplaar.

Fundamentals

Het collectieboek omvat vele nieuwe modellen zoals getoond op Orgatec. Eén van die modellen is de Fundamentals. Fundamentals is een uniek modulair kastensysteem waarmee werkelijk elke gewenste kast opstelling gecreëerd kan worden. Van roomdivider of wandkast tot pantry op kantoor. Als inrichter bepaal jij hoe de Fundamentals vormgegeven wordt.

Lande Phi

Een andere noviteit in het collectieboek is Lande Phi. Lande Phi is een maatvoering die uitgaat van de verhoudingen en principes in de natuur. Deze maatvoering passen we toe op onze nieuwste ontwerpen. Zo komen we tot een modulaire collectie waarvan we de verschillende programma’s en producten met elkaar kunnen combineren. Meer informatie over Lande Phi.

Meer informatie over Lande Phi

Nieuwste 2018 modellen

Naast de ontwerpen van Patrick Norguet en Daphna Laurens toont Lande dit jaar op Orgatec ook de nieuwste 2018 modellen. De Talks modulaire sofa, Dock tafel, L-IOT bijzettafel en vernieuwde Rondo zullen in verrassende uitvoeringen getoond worden op stand B010.


Dock tafel

De Dock tafel van designer Kurt Van Overbeke zal op Orgatec verlicht worden met de design lampen van het Deense merk Made By Hand. Aan de Dock kan plaatsgenomen worden in de voor Lande nieuw ontworpen stoel van Patrick Norguet.


Modulaire sofa Talks

De nieuwe modulaire sofa Talks en de vernieuwde concentratieunit Rondo, beide van designer Michiel van der Kley, zullen in spectaculaire nieuwe opstellingen getoond worden op Orgatec. Opstellingen die perfect aansluiten bij het thema van Orgatec 2018: New visions of work.


L-IOT door Christine Rathmann

Daarnaast is er in Keulen natuurlijk speciale aandacht voor de dit jaar gelanceerde bijzettafel L-IOT van de Duitse ontwerpster Christine Rathmann. Deze zal uitgevoerd worden met een massief eiken blad.

Bekijk de Dock, Talks, Rondo en L-IOT


Volg voor meer informatie over Lande op Orgatec onze social media kanalen zoals Instagram en LinkedIn.

See you @Orgatec!

Schijndel, 15 oktober 2018Lande meubels op Orgatec 2018

follow us

Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

contact

Contact Contact