Zicht op Architectuur en je eigen Selfiecino

Zicht op Architectuur en je eigen Selfiecino tijdens Design District 2019 op stand V80

De Erasmusbrug, The Dutch Windwheel, De Zalmhaven. Over 2 weken nemen we je, samen met Interstuhl, op Design District 2019 mee in de architectonische wereld van Rotterdam. De bestaande highlights maar zeker ook de nieuwste ontwikkeling op architectonisch gebied zullen op de Lande en Interstuhl stand (V80) passeren. Daarnaast kun je op onze stand een exclusieve Selfiecino laten maken, genieten van onze nieuwste meubels, de mooiste vloeroplossingen van Interface en diverse Feltplants van Wandschappen.


Mis dus niks, en bezoek onze stand V80 (op het hoogste punt van de Van Nelle Fabriek) van 5 t/m 7 juni tijdens Design District 2019 in Rotterdam.


Zicht op Architectuur

Benieuwd naar de huidige hoogtepunten en ontwikkelingen op architectuur gebied binnen Rotterdam? Dan is de Tearoom (stand V80) van De Van Nelle Fabriek tijdens Design District 2019 een must see! Samen met Interstuhl bieden we je het uitzicht en alle informatie over de architectonische highlights van Rotterdam.

Wit/gele Dock countertafel

Niet alleen van de stand maar ook van onze meubels hebben we ook dit jaar weer iets speciaals gemaakt. Wat te denken van een wit/gele Dock countertafel, gele modulaire keuken Zok of de Flatlands O-opstelling in cognac leer? Dit moet je echt met eigen ogen zien! En uiteraard toont ook Interstuhl haar nieuwste meubels op stand V80.

Download de 3D modellen van onze meubels en creëer jouw creatie

Selfiecino

Op onze stand zal het je ook dit jaar aan niks ontbreken. Dus scoor op de begane grond een unieke ‘Zicht op Koffie’ beker en kom naar boven via trap of lift en laat je eigen unieke selfiecino maken. Uiteraard op onze stand ook volop keuze uit andere warme en koude drankjes.


Heb jij al gratis toegangskaarten?

Nog steeds geen gratis toegangskaarten? Wees er snel bij, want we hebben nog maar een paar toegangskaarten klaar liggen. Via deze link kun je ze gratis bestellen:

Registreer je hier voor gratis toegang

Interface toont diverse vloeroplossingen

Dit jaar zal de vloer op onze stand V80 worden verzorgd door Interface. Deze wereldwijd opererende vloerenfabrikant toont onder andere haar nieuwste collectie tapijttegels, waaronder LVT en rubberen vloeren van Nora. Daarnaast zal de Tearoom aangekleed worden met diverse zeer unieke Feltplants van Wandschappen.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en je te inspireren tot mooie dingen,

Lees meer over de introductie van het flexibele keukensysteem Zok op Design District 2019


Schijndel, 21 mei 2019Zok keuken
Spinner High barkruk
Dock countertafel