Houtbewerking


Lande beschikt over een uitgebreide afdeling houtbewerking. Hier worden allerhande technieken ingezet om de mooiste tafels, kasten en balies te maken. Zagen, frezen, lamineren, fineren en lakken, het gebeurt allemaal in eigen huis.

Onze interieurbouwers bouwen de mooiste maatwerk meubels met het hout dat daarvoor gefreesd is op onze hout afdeling

Tafelbladen en kastpanelen

Bij Lande kunnen tafelbladen en kastpanelen tot een lengte van 3 meter uit één stuk verwerkt worden. En voor kleuren en structuren is de keuze enorm, zelfs gepersonaliseerd laminaat (bijvoorbeeld met een logo of afbeelding) is mogelijk. Ook dit lamineren wordt door onze houtspecialisten uitgevoerd.

Frezen

Diverse freesmachines worden op de hout afdeling bedient door onze vakmensen. Bijvoorbeeld de vijfassige 3d-houtfrees die wordt ingezet wanneer complexe driedimensionale houtdelen gefreesd dienen te worden.

Onze vakmensen fineren met oog voor detail

Fineren

Fineren is een ambacht apart. Het flinterdunne laagje hout zorgt voor een rijke uitstraling van tafel of kast. Goed fineren vraagt om oog voor detail, inzicht en talent. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met fineren en dat zie je terug in onze producten.

Interieurbouwers

Op onze hout afdeling hebben wij naast de specialisten voor het frezen, lamineren en fineren ook interieurbouwers in dienst. Zij zetten hun vakmanschap in om de mooiste maatwerk keukens, kasten, balies, tribunes en meer te maken.

Lees alles over het vakmanschap bij Lande 

follow us

Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

contact

Contact Contact