nl-NLen-US

Let’s stay connected!

We mogen weer samenkomen op kantoor, met elkaar overleggen, samen brainstormen en vol nieuwe energie aan de slag. Uiteraard wel op anderhalve meter afstand. Hoe werkt dat eigenlijk in de praktijk? Hoe pak je dat slim aan? In de vorige editie deelden we een aantal inspiratiesettings voor een veilige ontvangstruimte en thuiswerkplek. In deze editie staan brainstormen en outdoor centraal. Voor presentaties, concentratie, werk, discussies, ontmoetingen en samen aan tafel. En uiteraard staan we voor je klaar om je te helpen bij de inrichting van deze ruimtes.


Collega’s zoeken elkaar weer op. Daarvoor is verbinding nodig. Om kennis en ideeën te delen, elkaar te inspireren en enthousiasmeren.
Face-to-face, in een fijne omgeving, op de juiste afstand van elkaar.  Met een brede collectie Lande en Artifort meubilair met ontelbare afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam en in eigen huis ontwikkeld. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee.


Lees hier de Re-setting     Bekijk hier de eerdere uitgaves

We helpen je graag verder

Wij werken aan een duurzame toekomst. Daarom produceren we volledig in-house vanuit Schijndel (NL), Lanaken (BE) en Bursa (TR). Met onze kwaliteit en vakmensen staan we samen sterk in de anderhalvemetereconomie.  Met Lande en Artifort meubels creëer je een veilige omgeving voor iedereen – zonder afbreuk te doen aan de stijl en sfeer. In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen,brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid.


Als vertrekpunt voor de projectontwikkeling delen we graag inspiratiesettings met je. Samen vinden we altijd de beste oplossing: van handige bijschuiver tot modulaire bank. Precies waar de ruimte om vraagt. Je hebt bij ons de keuze uit een brede collectie met uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam geproduceerd.


Contact

Inspiratie om snel te resetten
Wij helpen je om de omgeving snel opnieuw in te richten. Veilig volgens de regels, maar wel uitnodigend en vertrouwend. Dankzij onze eigen productielocaties kunnen wij daarin snel en gemakkelijk schakelen. Want we hebben alles in huis om je te ondersteunen bij het volledige traject van projectontwikkeling.
Voor de volgende generatie
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer, uitsluitend met hoogwaardige materialen. Die zorg voor toekomstige generaties vinden wij als familiebedrijf heel vanzelfsprekend. Onze meubels gaan generaties lang mee: ze blijven mooi en on trend.
Let's connect
Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëert u de optimale werkomgeving.
Verkooppunten

Onze meubels zijn exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Alle meubels zijn te bezichtigen in onze showroom in Schijndel.