nl-NLen-US

Ons nieuwe samen

Met Lande meubels maak je kantoren en openbare ruimtes geschikt voor het nieuwe normaal, volledig passend bij de sfeer en stijl van de organisatie. Dit vraagt veel van iedereen - ook van de werkplek. Er is een nieuwe inrichting nodig om elkaar letterlijk de (anderhalve meter) ruimte te geven en om te voldoen aan de strenge hygiënenormen.


Kantoor wordt de plek waar medewerkers een aantal dagen per week collega’s opzoeken en de bedrijfscultuur opsnuiven. De andere dagen werken ze thuis. Daarvoor is de juiste inrichting nodig, zowel thuis als op kantoor. Er zijn bijvoorbeeld ruimtes nodig waar collega’s in alle rust met thuiswerkers kunnen overleggen. Wij helpen je om kantoren aan te passen aan het nieuwe normaal. 


Lees hier het whitepaper

We helpen je graag verder

Een veilige ruimte voor werk of ontmoetingen creëren is niet een-twee-drie gedaan. Anderhalve meter afstand is nog maar het begin. Er moeten duidelijke looproutes komen, met voldoende bewegingsruimte voor iedereen. Je wilt mensen van elkaar scheiden, zonder ze af te zonderen. Je wilt mensen samenbrengen, maar tegelijkertijd afstand bewaren. Een interessante uitdaging.


Ieder kantoor of openbare ruimte heeft zijn eigen inrichting, zijn eigen gebruiken, zijn eigen routing. Daarom vraagt iedere omgeving om een oplossing op maat. Een oplossing die effectief is, maar wel natuurlijk aanvoelt. Zodat iedereen zich hier veilig en op zijn gemak voelt. Wij denken graag met je mee om kantoren en openbare ruimtes volgens de nieuwe richtlijnen in te richten. Laat je inspireren door onze voorbeeldsettings en onze brede collectie met ontelbare afwerkingsmogelijkheden.


Contact

Inspiratie om snel te resetten
Wij helpen je om de omgeving snel opnieuw in te richten. Veilig volgens de regels, maar wel uitnodigend en vertrouwend. Dankzij onze eigen productielocaties kunnen wij daarin snel en gemakkelijk schakelen. Want we hebben alles in huis om je te ondersteunen bij het volledige traject van projectontwikkeling.
Voor de volgende generatie
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer, uitsluitend met hoogwaardige materialen. Die zorg voor toekomstige generaties vinden wij als familiebedrijf heel vanzelfsprekend. Onze meubels gaan generaties lang mee: ze blijven mooi en on trend.
Let's connect
Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëert u de optimale werkomgeving.
Verkooppunten

Onze meubels zijn exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Alle meubels zijn te bezichtigen in onze showroom in Schijndel.