Dealers only

Als Lande dealer kunt u online uw bestelling doorgeven, een bepaald model reserveren om ter bezichtiging te ontvangen en online uw service aanvragen indienen.


Online bestellen

Als Lande-dealer kunt u online uw bestelling ingeven. Voor het bestelsysteem heeft u een account nodig. Nog geen account? Vraag deze hier aan.

Inloggen

Vraag een bepaald model op zicht aan.

Wanneer uw klant belangstelling heeft voor een model dat u niet in uw showroom hebt, kunt u gebruik maken van het Zichtpakket. Hierin kunt u het betreffende model reserveren om ter bezichtiging te ontvangen.

De kosten voor het op zicht nemen van één of meerdere modellen bedragen €25,00 per aanvraag. Dit bedrag is inclusief transport in Nederland en België.

Vermeld in het opmerkingenveld het specifieke meubel en de gewenste datum. We horen ook graag wanneer we het meubel weer op kunnen komen halen.

Reserveer een zichtmodel

Eén van de ontwerpen van de Lande Studio.

Bij de Lande Studio kunt u als dealer terecht voor de inrichting en ontwerp van diverse ruimtes. De gespecialiseerde ontwerpstudio maakt speciaal voor onze dealers interieurontwerpen en projectinrichtingen in 2D en 3D.

Ontdek wat onze Studio voor u kan doen

Omschrijving service-aanvraag

Contactgegevens


* verplichte velden (met uitzondering Foto 2 en Foto 3)

follow us

Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal

contact

Contact Contact

Van Leeuwenhoekweg 20 | 5482 TK Schijndel | The Netherlands | P.O. Box 115 | 5480 AC Schijndel
Tel. +31 (0)73 6580050 | info@lande.eu
Copyright 2020 by Lande