MC Sofa System


Wandbank voor horeca, kantoor, wachtruimte of school

Wandbank, zitbank, kantoorbank of toch een horecabank? Met het MC Sofa System kun je alle kanten op. Deze bank kan tegen een wand, in een opstelling of met de ruggen tegen elkaar geplaatst worden. Op deze wandbank kun je bijvoorbeeld een lekker hapje eten in de kantine of horeca, maar de MC Sofa is ook te gebruiken als kantoorbank om op te brainstormen of als open werkplek. Of als wandbank in een wachtruimte of in de kantine van een school.


Wandbank of als losse bank

Visueel krachtig, prachtig langs een wand en vrij in de ruimte. De hoge rugleuningen geven comfort en zorgen voor betere afscherming van geluid. Dit kun je nog versterken met de stoffering en verschillende afwerkingen.


Op maat gemaakt

Specifieke wensen?
 De MC Sofa kan ook precies op maat.

Bekijk de diverse realisaties met de MCSofa.

Foto's

Specificaties


MC Sofa System kan in principe in elke stof of (kunst) leder gestoffeerd worden. Elementen groter dan 100cm zullen in leer een extra stiknaad in het midden krijgen.

MC sofa staat op zichzelf, in een opstelling, met de ruggen tegen elkaar of geplaatst tegen de wand. De bank is eindeloos koppelbaar. Vrijstaande elementen worden voorzien van een gestoffeerde achterwand. De elementen kunnen ook met de ruggen tegen elkaar aangeplaatst worden.

Een 230V contactpunt kan ingebouwd worden in de plint.


Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen