Alles onder één dak

Je wilt snel kunnen schakelen om je project naar wens in te richten. Onze studio heeft alles in eigen huis om jou te ondersteunen bij het complete traject van ontwerp, visualisatie tot productie. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Op onze eigen productielocaties in Nederland, België en Turkije produceren we een brede collectie die uitblinkt in afwerkingsmogelijkheden, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid.

Onze studio helpt je graag verder

Lande denkt met je mee en speelt oplossingsgericht in op jouw vraag en die van de markt. We hebben een volledige collectie projectmeubilair die past binnen diverse settings voor iedere werkomgeving en activiteit. Onze studio helpt je graag verder!

Stel hier je vraag

Laat je inspireren

We hebben alles in huis om je te ondersteunen bij het volledige traject van projectontwikkeling. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee. Ook willen we je graag inspireren met onze online magazines 'Re-setting'.

Bekijk Re-setting

Stalenmap
Onze stalenmap helpt je een keuze te maken uit het grote scala aan afwerkings-mogelijkheden voor onze collectie projectmeubilair. Nog geen stalenmap in huis? Vraag 'm snel aan via sales@lande.eu.
Duurzaamheid
Bij Lande werken we actief aan een duurzame toekomst. Iedere dag opnieuw, in alles wat we doen. We produceren onze volledige collectie in eigen beheer en gebruiken daarbij uitsluitend hoogwaardige materialen.
Showroom
Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Schijndel. Laat je inspireren door onze settings ontmoeting, gastvrijheid, dialoog, presentatie, brainstorm, concentratie, productiviteit en spel.