3D en 2D ontwerpen door de Lande Studio

Studio

Naast prachtige meubels, kunt u bij Lande ook terecht voor de inrichting en ontwerp van diverse ruimtes en het maken van ontwerpen in 2D en 3D. De gespecialiseerde ontwerpstudio maakt speciaal voor onze dealers interieurontwerpen en projectinrichtingen. Denk aan de inrichting van kantoren, wachtruimtes, bedrijfsrestaurants, scholen en zorginstellingen. U kunt als dealer bij onze studio terecht voor:


  • Foto realistische 3D visualisaties
  • Projectinrichtingen
  • 2D plattegronden
  • Interieuradvies
  • Kleur- en materiaaladviezen
  • Lichtplan

Contact


+31(0)73 658 00 50

info@lande.eu


Lande NL B.V.

Van Leeuwenhoekweg 20, 

5482 TK Schijndel

Overige contactgegevens


Volg Lande op LinkedIn Volg Lande op Facebook Volg Lande op Pinterest Volg Lande op Twitter Bekijk ons Youtube kanaal


HET STUDIO PROCES
Intakegesprek

1. Intake gesprek

Om tot een goed inrichtingsvoorstel te komen, is het belangrijk dat wij de gebruiken en de wensen van de klant samen met u in kaart brengen. Na het intakegesprek laten wij u verder graag zien hoe onze meubels gemaakt worden.

Voorlopig ontwerp

2. Voorlopig ontwerp

Aan de hand van het intakegesprek en foto's van de ruimtes of tekeningen van het gebouw, maakt onze studio de eerste 2D plattegronden, schetsen en 3D visualisaties.

Afstemming

3. Afstemming

Nadat de eerste ontwerpen gereed zijn, nemen we deze met u door. We lichten de materiaalkeuzes en kleuradviezen toe zodat we samen met u tot een uitgebalanceerd plan komen.Definitief ontwerp

4. Definitief ontwerp

Na de afstemming komt de studio met het definitieve ontwerp. Dit ontwerp bevat 2D plattegronden, foto realistische 3D visualisaties, kleur- en materiaalkeuzes aan de hand van moodboards en eventueel een lichtplan.

Presentatie

5. Presentatie

Tijdens de ontwerppresentatie nemen we de ontwerpen met u door. Uiteraard ontvangt u alle materialen zoals de ontwerpen en het moodboard. Op onze locatie kunt u de voorgestelde meubels in het echt beleven.

Realisatie

6. Realisatie

Het maatwerk meubilair wordt uitgewerkt waarna alle meubels in onze productie locaties worden geproduceerd. Lande zorgt indien gewenst voor plaatsing van de meubels.
STUDIO PROJECTEN3D visualisatie van het kantoor van Lande Group

Kantoor Lande Group

Voor het kantoor van Lande Group in Schijndel werd een 2D en 3D ontwerp gemaakt met flexwerkplekken met Trigon. Ook voor diverse overleg plekken en de entree werden 3D visuals gemaakt.


Maak een afspraak en bezoek ons kantoor

De inrichting van de attractieve leertuin van het Commanderij College

Voor de leertuin van het Commanderij College werd een 3D visualisatie met diverse werkplekken en overleg meubels gemaakt. Ook een maatwerk tribune werd in deze lesruimte ingetekend.


Bekijk het eindresultaat van het Commanderij College

Inrichting brainstorm ruimte bij De Creatieve Afdeling

Brainstormruimtes, kantoorruimtes en overlegruimtes waar het creatieve proces volledig tot wasdom komt. Voor De Creatieve Afdeling werd een inrichting met meubels gemaakt welke recht doet aan de principes van dit creatieve bedrijf.


Bekijk de creatieve ruimtes van De Creatieve Afdeling

3D Visaulisatie Grand Café Prime Vision

In samenwerking met onze dealer L&N werd een ontwerp gemaakt voor het Grand Café van Prime Vision. Krukjes, zitbanken, barkrukken en gewone stoelen. Er is in dit grand café een ruime keuze in zitmogelijkheden.


Bekijk meer visuals en afbeeldingen van het resultaat