Nieuwe producten 2021

Voor een veelbelovende start van 2021 trekken we bij Lande alles uit de kast. Allereerst krijg je nu nog meer keus, want we breiden onze collectie uit met de veelzijdige Fundamentals, Casual en Z-barstool. Allemaal te vinden op onze nieuwe website met onze nieuwe productbrochures, compleet met ecopaspoort, waarin je alles leest over de duurzaamheid van deze producten.


Over Lande
Lande staat voor een optimale omgeving waar mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en verbonden zijn met elkaar. Hiermee vertalen we de wensen van onze klanten op het gebied van projectinrichting naar een creatieve, inspirerende en functionele oplossing. We doen er hierbij alles aan om de milieu-impact van onze activiteiten, producten en diensten tot een minimum te beperken. Die zorg voor toekomstige generaties vinden wij als familiebedrijf heel vanzelfsprekend.
Re-setting
Het is tijd om te resetten! Bekijk onze whitepapers 'Re-setting'. Hierin delen we een aantal inspiratie-opstellingen om te inspireren. Op deze pagina vind je de laatste maar ook de eerde uitgebrachte whitepapers. 
Collectie
Onze focus ligt altijd op de wensen en uitdagingen van het bedrijf en de ontwikkeling van haar werknemers. We onderscheiden hiervoor 8 settings waardoor de gebruiker zich kan ontwikkelen, deze settings zijn: presenteren, concentreren, discussiëren, ontmoeten, brainstormen, ontspannen, werken en gastvrijheid.