Bekijk onze project video's

Lande creëert overal een fijne omgeving. Een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor inspiratie, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. Waar iedereen als vanzelf het beste uit zichzelf haalt. Omdat de omgeving klópt, prettig en vertrouwd voelt en perfect past bij de sfeer en stijl van de organisatie.

In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid. Benieuwd hoe we dit doen? Klik dan op een van onderstaande video's!

Voor de gewestelijke overheidsdienst Brussel heeft Lande in samenwerking met Artifort, Pami en C&W design + build de Iris Tower ingericht. Het betreft hier 32 verdiepingen, 40.000 m2 kantooroppervlakte, ca. 2000 medewerkers, 47x Rondo Box akoestische units en 45 x Kalm fauteuils.

Timmermans heeft gekozen voor diverse zitplekken, de manier waarop je zit heeft invloed op het leren. Zo hebben zij gekozen voor een combinatie van de Lande Buggy Snake, met een blauwe toplaag en de Spinner krukken. Dezelfde kleur blauw komt terug op de Tree Trunks, gecombineerd met Tree Trunks in Honey yellow.“Er is gekozen voor diversiteit van kleur, vorm en creatief meubilair. En dat inspireert.”

Onze partner DSN heeft recent het Actief College, onderdeel van Stichting De Hoeksche School, mogen inrichten. DSN mocht het meubilair leveren in alle kantoren, de kantine, personeelsruimte en aula. De combinatie van meubilair, kleuren van het pand en de foto’s aan de wand zorgt voor een inspirerende omgeving. Mede dankzij meubels uit de Lande Dots serie.

Bouwbedrijf Berghege is gevestigd in een monumentaal kantoorpand aan de Begijnenstraat in Oss. De verschillende werkverdiepingen hebben een frisse en ingetogen sfeer. De meer dynamische plekken, zoals de overlegruimtes, zijn geaccentueerd met meer kleur en vervolgens gecombineerd met eigentijdse interieurelementen en moderne voorzieningen.


Het energiezuinige pand heeft een kantooroppervlakte van 4100 vierkante meter met drie verdiepingen voor circa 175 medewerkers. Het nieuwe kantoorgebouw bestaat uit vier verdiepingen met in het hart een terrasvormig atrium met diverse ontmoetingsplekken. Het gebouw heeft een lichte en open sfeer. Er is aan de belangrijke wens tegemoet gekomen wat betreft gesloten werkplekken. Het meeste is daarvan bedoeld voor drie personen, met daarnaast een paar grote lichte kamers geschikt voor vier personen. Ook is het gebouw ruim voorzien van vergaderfaciliteiten.