Bekijk onze project video's

Lande creëert overal een fijne omgeving. Een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor inspiratie, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. Waar iedereen als vanzelf het beste uit zichzelf haalt. Omdat de omgeving klópt, prettig en vertrouwd voelt en perfect past bij de sfeer en stijl van de organisatie.

In een fijne werkomgeving is ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning, werken en gastvrijheid. Benieuwd hoe we dit doen? Klik dan op een van onderstaande video's!

Voor de gewestelijke overheidsdienst Brussel heeft Lande in samenwerking met Artifort, Pami en C&W design + build de Iris Tower ingericht. Het betreft hier 32 verdiepingen, 40.000 m2 kantooroppervlakte, ca. 2000 medewerkers, 47x Rondo Box akoestische units en 45 x Kalm fauteuils.

Timmermans heeft gekozen voor diverse zitplekken, de manier waarop je zit heeft invloed op het leren. Zo hebben zij gekozen voor een combinatie van de Lande Buggy Snake, met een blauwe toplaag en de Spinner krukken. Dezelfde kleur blauw komt terug op de Tree Trunks, gecombineerd met Tree Trunks in Honey yellow .“Er is gekozen voor diversiteit van kleur, vorm en creatief meubilair. En dat inspireert.”