nl-NLen-US

Zok


Modulaire pantry

Zok is het modulair pantry systeem van Lande. Dé keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Spoelbak in het werkblad of plaats een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond.

 

Vrijheid qua indeling

Zok kan met haar modulaire uitbreidingen los in de ruimte geplaatst worden. Ontwerpster Van Heel: "Dit geeft veel vrijheid voor een specifieke indeling van het interieur en is gemakkelijk aanpasbaar. Bovendien voegt Zok identiteit toe aan een interieur door eigenzinnig kleur- en materiaalgebruik. Stoer en robuust of kies je toch voor elegant en speels. Zok is als een kameleon welke zich aanpast aan de omgeving."

 

Vrijstaande modulaire pantry

De Zok is met haar mogelijkheden en uitstraling dé flexibele oplossing als vrijstaande pantry. Daarnaast is Zok ook beschikbaar als losse statafel. "Zok is in eerste instantie ontworpen voor ons eigen woonhuis", aldus ontwerpster Heleen van Heel. “Het idee was om een vrijstaande keuken te maken die ook gemakkelijk in zijn geheel te verhuizen zou zijn. Belangrijk is dat Zok een tafel constructie heeft die los in de ruimte geplaatst kan worden en waar je ook aan kan eten.”

Zok heeft altijd een solide uitstraling en is beschikbaar in diverse structuur poedercoat kleuren. Zok is er in drie verschillende lengtes en met diverse tafelbladen. Daarnaast kan er gekozen worden voor een los element op hoogte met daarop een koelkast, vaatwasser, koffiemachine of magnetron.

Download het persbericht over de Zok op de perskit pagina

Download de HR en 3D bestanden van de Zok

 

Designers: Stefan de Bever en Heleen van Heel

Ontwerp: 2018

Modulaire pantry Zok

Foto's

Specificaties


Afmetingen Zok

  • Hoogte: 96 cm
  • Diepte: 90 cm
  • Breedte: 196 cm, 295 cm of 361 cm (de variant van 361 cm kan alleen in Hi-Macs uitgevoerd worden)

 

Tafel- of keukenblad

Het tafel- of keukenblad kan uitgevoerd worden met een multiplex kern met laminaat toplaag (HPL, HPL Nano of CPL) of Hi-Macs kern/toplaag. Bladhoogte is 96cm.

 

Spoelbak, kraan en sifon

Er kan gekozen worden voor een uitvoering zonder spoelbak, met spoelbak rechts of spoelbak links. De uitvoering van 361 cm kan niet gekozen worden zonder spoelbak. Bij de uitvoering met spoelbak worden de mengkraan en sifon los meegeleverd. De spoelbak is uitgevoerd in gepolijst edelstaal.

 

Tafel- of keukenonderstel

Het tafel- of keukenonderstel wordt standaard voorzien van structuur poedercoat uit de Lande collectie.

 

Onderbouw kasten

Als onderbouw kan gekozen worden uit diverse schuiflades of een koelkast en/of vaatwasser met ombouw. Front kasten in fineer of met structuur lak.

 

Los element

Naast de tafel kan er gekozen worden voor een los element op hoogte. Deze heeft een diepte van 80 cm en breedte van 60 cm. Dit element kan voorzien worden van een inbouwkoelkast, inbouw koffie apparaat of combi-magnetron.

 

Vragen? Stel direct uw vraag!

 


Specificaties modulaire pantry Zok
Specificaties modulaire pantry Zok

Stoffen en materialen
Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen