nl-NLen-US

Aluxx


Vergadertafel met allure.

De Aluxx tafel is een rechthoekige of ovale vergadertafel met allure. In verschillende formaten leverbaar. Eveneens als vierkante tafel beschiktbaar. Een tafel met een stevige ruggengraat, duurzaam, stabiel en ergonomisch. Je ziet hem in raadzalen, kantoortuinen en open ruimtes. En doordat de Aluxx voorzien kan worden van koppelingen, is deze tafel uitermate geschikt voor (grote) opstellingen.


Aluxx als bureau

Maar ook als bureau in een flexibele werkomgeving of thuis is de stevige Aluxx tafel op zijn plek. De Aluxx tafel heeft namelijk verschillende opties, zoals een turnpoint met twee of drie stopcontacten en computeraansluitingen. Bovendien heeft de Aluxx door de verstelbare poten altijd de goede werkhoogte.

Bekijk de realisaties met de Aluxx bij het Valuas College en de Creatieve Afdeling

Download de HR en 3D bestanden van de Aluxx


Designer: Arnold Merckx

Ontwerp: 2006

Aluxx

Foto's

Specificaties


Toplaag: laminaat / fineer.

Randafwerking: recht gefreesd, aan zitzijde bol gefreesd. Deze wordt standaard transparant gelakt mits anders aangegeven. In geval van essenfineer zwart en wengéfineer: beits in zelfde kleur als blad.

Onderstel: De ruggegraat van Aluxx is de aluminium balk die onder de volledige lengte van het blad loopt en het blad (mede door de bladdragers) gelijkmatig ondersteund. In combinatie met de uitstaande poten is Aluxx een uiterst stabiele tafel / werkplek. Aan deze balk worden ook de horizontale kabelklemmen bevestigd.

De poten van Aluxx zijn vervaardigd uit aluminium. Deze worden standaard mat geanodiseerd geleverd. Tegen meerprijs kunnen deze ook glanzend geanodiseerd worden of gepoedercoat in zwart of wit.

Bij verstelbare poten kunnen alleen de bovenste helften worden gecoat. De uitschuifbare delen blijven geanodiseerd. Bladdragers en pootbevestiging zijn van gegoten aluminium en worden in aluminiumstructuur gepoedercoat.

Hoogteverstelling (optie): Aluxx kan door middel van een imbussleutel (onder het blad meegeleverd) in hoogte worden gesteld (van 62 tot 82cm).

Koppelingen: Aluxx is zeer geschikt voor (grote) opstellingen. De opstellingen worden tegen meerprijs voorzien van koppelingen.

Overige opties: Turnpoint, verticale bekabeling, horizontale bekabeling en aluminium kabeldoorvoer.

Stel direct uw vraag


Aluxx
Aluxx

Stoffen en materialen
Realisaties
Bestel of bekijk


De lande collectie is exclusief verkrijgbaar via onze dealers. Zoek een dealer bij u in de buurt en neem contact op.

U bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Bezoek alleen op afspraak.
Bel +31 (0) 73 658 0058 voor een afspraak

Adres showroom:
Van Leeuwenhoekweg 22
5482 TK SCHIJNDEL
Maak een afspraak

Gerelateerde modellen